Invativa är arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar. Vi har tre trevliga kontor där luncher och raster fylls med diskussioner om aktualiteter, musik, politik, sport, teknik och ett och annat Youtube-klipp. Ja, kanske en helt vanlig arbetsplats, där vi tycker det är viktigt att trivas och ha kul ihop. Just nu hoppas vi att du vill ansluta dig till vårt team som fullstack-utvecklare!

Vi på Invativa vill utveckla kundens digitala potential genom att följa med i hela processen från att konkretisera en affärsidé till specificera CX och design till att utveckla en kvalificerad färdig produkt för leverans till slutkund. Denna produkt erbjuder vi sedan drift och hosting av i vår egen servermiljö – tillsammans med kontinuerlig långsiktig förvaltning, support och vidareutveckling.

Dagligen arbetar vi mot tiotusentals samtidiga slutkunder eller miljontals medlemmar online, flertalet på vår egna molnplattform Invativa Cloud med viktiga och verifierade komponenter som behövs för digitala affärer.

Här är det viktigt att människor får vara precis som de vill vara, alla får ta sin plats och passar in precis som man är. På kontoret är vi en blandning av människor som älskar olikheter.

Vi välkomnar just nu en duktig backend-utvecklare som trivs i en miljö där vi arbetar nära och tillsammans med våra kunder för att utveckla nya intressanta digitala tjänster. Tillsammans kan vi lösa de problem vi ställs inför och hoppas att du har samma attityd. Om du brinner för det du arbetar med så kan vi erbjuda något spännande.

Just nu söker vi främst dig med passion för utveckling och hög kompetens inom C#, SQL och .NET. Det är meriterande om du har kunskap inom NoSQL, .NET Core och Node.js, men också om du har intresse eller erfarenhet av front-end arbete.

Som utvecklare på Invativa får du:

 • Utveckla nya digitala lösningar tillsammans med våra kunder.
 • Arbeta i ett teknikteam som arbetar agilt tillsammans med ett design- och ett affärsteam.
 • Arbeta med utmanande integrationer till affärskritiska system.
 • Möta och jobba med lösningar som når över 10 000 personer dagligen.
 • Testa och labba med ny teknik.

Vi hoppas att du:

 • Har ett genuint intresse för utveckling och vill ligga i framkant inom ditt område.
 • Tar egna initiativ när det behövs.
 • Kombinerar dina C# kunskaper med kunskaper inom SQL och .NET.
 • Har en relevant utbildning som exempelvis civilingenjör, systemutvecklare eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Tycker det är roligt att identifiera problem och sedan lösa dem.
 • Gillar att samarbeta med människor för att uppnå resultat.
 • Självklart gillar att ha roligt på jobbet!

Invativa har funnits i över 20 år. Målet är att gemensamt ta oss framåt på en resa där vi utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi strävar efter långa relationer med våra kunder, vilket gör att vi även kan ha en rakare dialog och vi försöker gemensamt komplettera våra styrkor och svagheter.

Passar inte profilen dig exakt, men du känner att Invativa verkar vara en arbetsplats som hade passat dig, sök! Vem vet, kanske har du någon annan kompetens som kompletterar? Vi är övertygade om att kunskap kan utvecklas med tiden.

De flesta hos oss på Invativa har en bred kompetens inom flera områden. Ofta med någon specialitet. Vi hoppas att du är likadan och att du gillar nya utmaningar. Vi ska ligga i framkant och att följa paradigmskiften är vår vardag.

Vill du läsa mer om dina framtida kollegor kan du göra det på Digitalisten, börja t.ex. med att läsa om vår fullstackare Andreas.