Invativa är arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar. Vi är ett trivsamt kontor där luncher och raster fylls med diskussioner om serier, politik, sport, teknik och ett och annat Youtube-klipp. Ja, man skulle nästan kunna säga att vi är en helt vanlig arbetsplats, förutom att vi försöker ha lite roligare än de flesta andra. Vill du bli en del av oss? Skicka in en spontanansökan!

Vi tror på att vi tillsammans kan lösa vilket problem vi än ställs inför ställer du upp på denna premiss, ja då kan du kommer du passa in här. Om du, precis som vi, brinner för det du arbetar med och besitter den där goa fingertoppskänslan. Då har vi hitta en bra match!

Invativa har funnits i över 20 år och gått igenom en spännande utveckling. Här är det viktigt att människor får vara precis som de vill vara, alla får ta sin plats och passar in precis som man är. På kontoret är vi en blandning av människor som älskar olikheter. Målet är att gemensamt ta oss framåt på en resa där vi utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi strävar alltid efter att ha långa relationer med våra kunder, vilket gör att vi även kan ha en rakare dialog och vi försöker gemensamt komplettera våra styrkor och svagheter.

Så är du en positiv person som letar efter en ny utmaning och tror att du skulle kunna passa in i vårt gäng? Skicka in ditt CV eller skriv till oss i chatten så hör vi av oss tillbaka så fort som möjligt.