Ratsit the story

Ratsit startade som en utmanare till en mycket konservativ bransch. Det var 10 år sedan. Anders Johansson hade en vision om att tillhandahålla information om alla personer och företag i Sverige - helt gratis. Bara några veckor efter sjösättning hade ratsit.se haft 14 miljoner besök.
Idag har ratsit.se närmare 2 000 000 unika besökare per månad och nästan 1 000 000 registrerade medlemmar. Företaget har växt med lönsamhet ungefär 20 procent varje år och Anders är övertygad om att det kommer hålla i sig. Dessa siffror talar sitt eget språk. Just nu anställer Anders och verksamheten blomstrar.

Invativa har spetskompetens inom utveckling av digitala tjänster. De är innovativa, tar självständiga beslut och har en sund inställning till affärer.

Anders Johansson, grundare/vd

VILL DU GÖRA SOM ANDERS?

Vill du precis som Anders på Ratsit skapa digitala tjänster som är innovativa? Vi på Invativa är specialister på digitala affärer. Vi stöttar dig till och med i att hitta din digitala affär. Med vår innovationsprocess söker vi upp en eller flera nya digitala affärer åt dig. Sedan skapar vi din digitala tjänst tillsammans med dig och ditt företag.

SE HUR VI JOBBAR

 

Kontakta oss

Börja samarbeta med oss. Om ett halvår kan du ha intäkter från digitala tjänster som du inte ens kan föreställa dig idag.